fbpx test test

Polityka prywatności

Ostatnia aktualizacja: 10 lutego 2021

SevenServe`, z siedzibą pod adresem Veldmoeren 72 4824JW Breda Niderlandy, odpowiada za przetwarzanie danych osobowych zgodnie z niniejszym oświadczeniem o ochronie prywatności.

Szczegóły kontaktu:

Veldmoeren 72 4824JW Breda Niderlandy
info@seven-serve.com
+31 6 17065392
https://seven-serve.com

Dane osobowe, które przetwarzamy

SevenServe` przetwarza Twoje dane osobowe, ponieważ korzystasz z naszych usług i / lub sam je udostępniasz. Poniżej znajduje się przegląd danych osobowych, które przetwarzamy:

Specjalne i / lub wrażliwe dane osobowe, które przetwarzamy

Nasza strona internetowa i / lub usługa nie ma na celu gromadzenia danych o osobach odwiedzających witrynę w wieku poniżej 16 lat. Chyba że mają pozwolenie od rodziców lub opiekuna. Nie możemy jednak sprawdzić, czy odwiedzający ma więcej niż 16 lat. Dlatego radzimy rodzicom angażować się w działania online swoich dzieci, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że zebraliśmy dane osobowe osoby nieletniej bez tego pozwolenia, skontaktuj się z nami pod adresem info@seven-serve.com, a my usuniemy te informacje.

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe

SevenServe` przetwarza Twoje dane osobowe w następujących celach:

Jak długo przechowujemy dane osobowe

SevenServe` nie przechowuje Twoich danych osobowych dłużej niż jest to absolutnie konieczne do osiągnięcia celów, dla których Twoje dane są zbierane. Używamy następujących okresów przechowywania dla następujących (kategorii) danych osobowych: pięć lat (5 lat).

Udostępnianie danych osobowych stronom trzecim

SevenServe` zapewnia wyłącznie osobom trzecim i tylko wtedy, gdy jest to konieczne do wykonania naszej umowy z Tobą lub wypełnienia zobowiązania prawnego.

Pliki cookie lub podobne techniki, z których korzystamy

SevenServe` wykorzystuje wyłącznie techniczne i funkcjonalne pliki cookie. Oraz analityczne pliki cookie, które nie naruszają Twojej prywatności. Plik cookie to mały plik tekstowy, który jest przechowywany na Twoim komputerze, tablecie lub smartfonie podczas pierwszej wizyty na tej stronie. Pliki cookie, których używamy, są niezbędne do technicznego działania witryny i łatwości użytkowania. Dbają o prawidłowe działanie serwisu i np. Zapamiętują preferowane przez Ciebie ustawienia. Dzięki temu możemy również zoptymalizować naszą stronę internetową. Możesz zrezygnować z plików cookie, ustawiając przeglądarkę internetową tak, aby nie przechowywała już plików cookie. Ponadto możesz również usunąć wszystkie zapisane wcześniej informacje za pomocą ustawień swojej przeglądarki.

Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane

Masz prawo wglądu, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych. Przysługuje Ci również prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych przez SevenServe` oraz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że możesz skierować do nas żądanie przesłania danych osobowych, które posiadamy o Tobie w pliku komputerowym do Ciebie lub innej wskazanej przez Ciebie organizacji. Żądanie dostępu, sprostowania, usunięcia, przeniesienia danych osobowych lub żądanie cofnięcia zgody lub sprzeciwu na przetwarzanie Twoich danych osobowych możesz przesłać na adres info@seven-serve.com. Aby upewnić się, że wniosek o dostęp został złożony przez Ciebie, prosimy o przesłanie kopii dokumentu tożsamości wraz z wnioskiem. Zrób zdjęcie paszportowe, MRZ (strefa do odczytu maszynowego, pasek z numerami na dole paszportu), numer paszportu i numer BSN (Citizen Service Number) w kolorze czarnym na tej kopii. Ma to na celu ochronę Twojej prywatności. Odpowiemy na Twoją prośbę tak szybko, jak to możliwe, ale w ciągu czterech tygodni. SevenServe` pragnie również zwrócić uwagę, że masz możliwość złożenia skargi do krajowego organu nadzorczego, holenderskiego organu ochrony danych. Można to zrobić za pomocą następującego linku: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-deautoriteitpersoonsgegevens/tip-ons

Jak zabezpieczamy dane osobowe

SevenServe` poważnie traktuje ochronę Twoich danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec niewłaściwemu użyciu, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niechcianemu ujawnieniu i nieautoryzowanej modyfikacji. Jeśli masz wrażenie, że Twoje dane nie są odpowiednio zabezpieczone lub istnieją oznaki nadużycia, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta lub pod adresem info@sevenserve.com. SevenServe` podjęło następujące środki w celu ochrony Twoich danych osobowych: